Ajankohtaista

Pentupäivä 27.11.2019

Järjestämme koiranpennuille ja muille tarvitseville ilmaisen tutustumispäivän klinikkaan. Koirien on mahdollisuus tulla tutustumaan klinikkaan ja harjoittelemaan käsittelyä rautaisten ammattilaisten, Kaisun ja Maaritin opastuksella. Käynti on maksuton. (Tarvittaessa voimme leikata kynnet, jolloin kustannus on 10e/koira). Paikalla on myös Virbac tuotteiden edustaja, Lea laitinen Biofarmilta. HUOM! Kyseisenä päivänä ei ole sairasvastaanottoa, eikä

Lue lisää

Pevisa päivä.

Seuraavan kerran erikoiseläinlääkäri on paikalla tekemässä silmä-, polvi- ja sydäntarkastuksia torstaina 23.1.2020. Aikoja varattavissa klinikalta sähköpostilla ja puhelimitse.

Lue lisää

PEVISA päivä 26.9.2019

Erikoiseläinlääkäri Päivi Kallioniemi on paikalla 26.9.2019, jolloin on mahdollisuus saada viralliset silmä- , polvi- ja sydäntarkastukset. Aikoja varattavissa puhelimitse 0445440544 tai sähköpostilla nivel@elainklinikkanivel.fi.

Lue lisää

On kevätmadotuksen aika.

Nyt kun maa on sulanut, niin hyvä huolehtia lemmikkien kevätmadotuksesta. Myös punkit ovat Nivalassakin heränneet ja on syytä aloittaa lemmikin punkkitarkistukset tai lääkitys punkkeja vastaan.

Lue lisää