Ajanvaraus: p. 044 5440544 Avoinna: Ma-To 9.00-17.00

Eläinklinikka Nivel

Sami

Eläinlääkäri Sami Savolainen on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1998. Sen jälkeen hän on toiminut kunnallisena eläinlääkärinä kunnes Eläinklinikka Nivel perustettiin.

Sami tykkää monipuolisesti eri hommista, ja tykkää tehdä niitä yleensä sata lasissa. Sami nauttii siitä, että on monta rautaa tulessa ja paljon lankoja käsissä. Erityisesti Sami viihtyy hätätilanteissa ja leikkaussalissa pehmytosakirurgian parissa. Vapaa-ajan täyttää uppopallo ja metsäharrastus.

Hanna-Suoma

Hanna-Suoma pyörittää klinikan juoksevat asiat ja avustaa aina kun ehtii. Hannan vastuulla on kaikki yleismiehen hommat: Tilaukset ja rekisterit sekä koneet, ohjelmat, netti ja sosiaalinen media.
Hannalle elämässä on tärkeintä on perhe, joten yritys jää kakkoseksi, jos lapset tarvitsevat äitiä enemmän. Toki perheyrityksessä lapset ovat paljon töissä mukana. Vapaa-ajan täyttää lasten, koirien ja kissojen lisäksi kestävyysliikunta eri muodoissaan.

Henna

Klinikkaeläintenhoitaja Henna on ollut tuttu kasvo klinikalla jo vuosien ajan ja pysyvästi työporukkaan Hennan saimme 2022. Hennalla ei ihan heti hymy hyydy, vaikka olisi kuinka tiukka paikka. Hennalta sujuu kaikki klinikkahoitajan työnkuvaan kuuluvat hommat, mutta erityinen mielenkiinnon kohde on röntgenkuvausten parissa.
Vapaa-ajan täyttää liikunta ja puuhastelu kolmen aktiivisen metsästykoiran kanssa milloin missäkin muodossa.

Jasmin

Klinikkaeläintenhoitaja Jasmin tuli harjoitteluun klinikalle 2022 ja jäi valmistuttuaan meille töihin. Jasmin onkin ollut aivan huipputyyppi meidän porukkaan ja hän usein huolehtii että hommat tulevat hoidettua. Jasminilta sujuu kaikki klinikkaeläintenhoitajan tehtävät, ja erityistä osaamista Jasminilta löytyy jyrsijöistä. Myös lemmikkien hammashuollot sekä laboratoriotyöskentely ovat kiinnostuksen kohteina.
Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat laulamisen ja videopelien lisäksi myös hamsterien kasvatus.

Lumo

Lumo on Hanna-Suoman ja Samin toiseksi vanhin lapsi, joka tuli kiireapulaiseksi syksyllä 2021. Puuhaa on riittänyt ja Lumo onkin kuulunut henkilökuntaan siitä asti. Lumo tekee hoitajan hommia ja jonkin verran yleismiehen hommia. Erityiset kiinnostuksen kohteet ovat röntgenkuvaukset ja lempipuuhaa on verinäytteiden otto.
Vapaa-ajan täyttää urheilu ja lemmikkien kanssa touhuaminen.