Eläinklinikka Nivel

Sami Savolainen

Eläinlääkäri Sami Savolainen on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1998. Sen jälkeen hän on toiminut kunnallisena eläinlääkärinä.

Sami tykkää monipuolisesti eri hommista, ja tykkää tehdä niitä yleensä sata lasissa. Sami nauttii siitä, että on monta rautaa tulessa ja paljon lankoja käsissä. Erityisesti Sami viihtyy hätätilanteissa ja leikkaussalissa pehmytosakirurgian parissa. Vapaa-ajan täyttää uppopallo ja metsäharrastus.

ptfbty

Hanna-Suoma Savolainen

Hanna-Suoma pyörittää klinikan juoksevat asiat ja avustaa aina kun ehtii. Hannan vastuulla on kaikki yleismiehen hommat: Tilaukset sekä koneet, ohjelmat, netti ja sosiaalinen media.
Hannalle elämässä on tärkeintä on perhe, joten yritys jää kakkoseksi, jos lapset tarvitsevat äitiä enemmän. Toki perheyrityksessä lapset ovat paljon töissä mukana. Vapaa-ajan täyttää lasten, koirien ja kissojen lisäksi kestävyysliikunta eri muodoissaan.

Maarit Lahdenperä

Klinikkaeläintenhoitaja Maarit Lahdenperä on kuulunut klinikan vakioporukkaan vuodesta 2017. Maaritilta hoituu kaikki klinikan työtehtävät suurella sydämellä. Vapaa-aikana Maaritin kiinnostuksen kohteena on palveluskoirat ja maastoratsastus.